DESPRE NOI

Agentie cu servicii complete• nunti, botezuri, receptii, petreceri tematice, zile onomastice • evenimente mondene • evenimente de revelion • petreceri private • mese festive, carnavaluri, aniversari, conferinte, s.a.m.d.

Echipa ta

Organizatorii noștri sunt o echipă experimentată, specialiști de divertisment și spectacol. Toți împărtășim același etos, nivel de pregătire, temperament și dorința de a oferi excelență absolută în serviciile oferite. Sfidăm întotdeauna limitele pentru a obține efectul wow și a crea evenimente extraordinare. Suntem pasionați de ceea ce facem.
 

Povestea noastra

FullEvent este o companie care a adunat sub un singur acoperiș o echipă de experți în domeniile lor: televiziune, mass-media și show bizz. Agenția noastră este unică în lumea evenimentelor: producem festivități memorabile prin aplicarea cunoștințelor folosite pentru a crea spectacole uimitoare, captăm tot ceea ce este mai bun în locațiile noastre și la toate acestea, adăugăm o creativitate debordantă.
 
nunta-de-lux

Cum lucram

Performanța noastră o obținem din lucrul zilnic cu profesioniști din entertaiment și lumea spectacolului. Aplicăm această expertiză pentru a produce fiecare dintre evenimentele noastre, care ne permite să oferim nunți cu adevărat unice într-un mod în care un organizator normal nu și l-ar putea imagina. Experiență, acces și creativitate – acestea sunt atuurile care ne fac diferiți.

EXPERTIZA, CUNOAȘTERE & ÎNCREDERE

După ce am lucrat în mass-media și televiziune, știm care este locația bună, cum să abordăm furnizorii și cum să creăm nunta extraordinară pentru tine. Ceea ce facem se bazează pe încredere și colaborare – ideile tale și capacitatea noastră de a le livra. Suntem responsabili pentru fiecare aspect al evenimentului tău și suntem cu tine de la bun început până la final – fiecare eveniment creat de FullEvent este unic, elegant și natural.
 
Suntem o echipa de specialisti in domeniul de entertainment, cu o vasta si indelungata experienta acumulata in Televiziune, Media si Show-Bizz
 
mireasa
Filozofia Fullevent Modern si autentic
 
mireasa-roscata