SERVICII

Organizare & Design

Oferim o abordare personalizată și servicii complete pentru organizarea nunții. Fiecare element este considerat minuțios, evaluat bucată cu bucată pentru a realiza visul final.

Avem parteneriate preferențiale cu cele mai prestigioase nume din industrie și rețeaua noastră națională de furnizori este de neegalat. Organizarea unei nunți cu fast și crearea unor servicii personalizate sunt adaptate stilului de viață al clienților noștri: în afara orelor de program sau pe distanțe lungi, în funcție de necesități.

Ne asigurăm că oferim locații și furnizori care să reflecte tipul de ceremonie pe care îl dorești și în cadrul bugetului. Odată ce locul de desfășurare este asigurat, vom definii împreună detaliile: de la ceremonie la recepție, flori, invitații, produse alimentare și fotografie, rochia de mireasă, divertisment, tortul de nuntă, transport și chiar și luna de miere. Putem aranja un site al nunții, programări la stiliști și make-up artiști și asistență pentru cazarea invitaților.

În timp ce stabilim toate detaliile nunții, ne putem adapta programului tău și să aducem furnizorii direct la tine. Oriunde ar fi locația de nuntă, echipa noastră va gestiona și supraveghea ceremonia și se va asigura că totul merge fără probleme.

Pentru cuplurile care au nevoie de ajutor suplimentar pentru ziua lor importantă (sau în cazul în care totul devine prea mult și ai nevoie de sprijin) oferim asistență parțială.

În timpul unei consultări inițiale, vom constata ce a fost pus în aplicare și oferii sugestii și soluții la orice probleme sau elemente lipsă. Ne vom asigura că timpii sunt realiști și vom produce și distribuii un program pentru ziua nunții. În ziua cea mare, vom supraveghea ceremonia și vom gestiona fiecare aspect, astfel încât să vă puteți relaxa și bucura știind că totul a fost aranjat exact așa cum ați dorit.