Nunta tematica

 • Nuntă cu stil

  Alege din diferitele teme de nuntă pe care le-am organizat deja sau spune-ne care este stilul tău. Oricâte cereri ar avea cuplurile noastre, noi ne străduim să le îndeplinim pe toate. Vom crea și capta amintiri frumoase din perioada cea mai importantă din viață. Aici sunt unele dintre conceptele noastre de nuntă cele mai solicitate:

 • Shabby Chic

  “Dacă dorești stilul de nuntă Shabby Chic pentru ziua ta cea mare gândește-te la accesorii albe, catifele în culori deschise, imprimeuri florale, obiecte din porțelan aparent nepotrivite și transmise de la bunica ta. Pasteluri moi, creme și magnolii calde și lumina lumânărilor blândă, vor întării, de asemenea, romantismul stilului.”

 • Vintage Glam

  “Surprinde eleganța unei epoci apuse. Dacă vrei o tentă de epocă, dantela este un ‘must’. Gândește-te la o rochie de mireasă cu o tentă modernă, o paletă estompată de culori de fildeș, gri irizat, trandafiriu, iar aurul este cald și frumos. Tema de epocă se poate extinde chiar și la meniu și veselă. Un tort de nuntă pe cinci niveluri complet alb, cu detalii complicate și monograma cu inițialele cuplului, accentuate de o încântătoare figurină de tort, de modă veche.”

 • Contemporan Luxury

  “Vrei o nuntă atemporală, care nu se va uita în 50 de ani? O rochie de mireasă dramatică, presărată cu detalii din cristale; un frac negru clasic pentru mire; iar domnișoarele din anturajul miresei asortate cu rochii lungii până la podea. Pentru paleta de culori, alb cu accente argintii sau aurii conferă un aspect regal, sau poti merge cu roz pal pentru un efect mai romantic. Alei cu flori, lumini pentru a încălzi salonul alb și zone de lounge, cu mobilier alb si oglinzi mari, ornate, pentru oaspeții care vor să se bucure de atmosfera de poveste.”