Locatii de nunta

 • Locații de vis

  Ne mândrim cu ani de experiență în crearea și gestionarea evenimentelor. Munca de zi cu zi cu profesioniști din domeniu ne oferă posibilitatea de a realiza nunți extraordinare, în oricare dintre aceste locații magice.

 • Glam 5*

  Locațiile de lux, de 5 stele, oferă întotdeauna servicii de clasă și o mulțime de opțiuni pentru petreceri, cum ar fi o sală mare de bal, o piscină, o sală de evenimente sau chiar o grădină. Hotelurile și complexurile de 5 stele sunt alegeri fantastice pentru cine vrea fast și comoditate, în același timp. Cuplul poate pur și simplu să cazeze invitații la hotel, să țină ceremonia în incinta hotelului și să se bucure de petrecere toată noaptea, având acces la personalul de serviciu și bar deschis, care altfel nu ar fi disponibile, în cazul în care ați opta pentru alte locuri de nuntă.

 • Vilă Privată

  Ceremonia de nuntă într-o vilă privată vă oferă un loc exclusiv pentru a celebra uniunea cu persoana dragă. Vilele oferă posibilitatea de a găzdui atât un număr intim cât și unul mare de invitați. Poți aduna familia și prietenii, toți într-un singur loc atât pentru ceremonie cât și pentru petrecere, precum și un weekend întreg de distracție, relaxare și sărbătoare.

 • Natural

  Fie că vreți o ceremonie dimineața devreme sau o zi în care ceremonia să fie la apus de soare, o nuntă pe plajă vă va oferi cu adevărat o nuntă autentică și romantică de vară. Dacă nu doriți o nuntă la mare, ceremonia în grădină este la fel de frumoasă. Putem organiza nunta într-un parc sau în grădina specială a unui hotel de lux. Imaginați-vă grădini luxuriante, un iaz frumos sau două, parfumul florilor și plante aromatice, care vor elimina nevoia de a decora supliemntar, deoarece imprejurimile sunt deja minunate. Pentru o nuntă de epocă și teme boeme, grădina este locația care se potrivește de minune.