Meniu gastronomic

Lucrăm cu o gamă largă furnizori de catering cu oferte și costuri care se potrivesc tuturor tipurilor de bugete. De la proaspăt și simplu, rafinat și divin, furnizorii de catering creează delicii apetisante conform dorințelor și tematicii nunții voastre.

Masa festivă

Petrecerea ta de recepție este una dintre cele mai frumoase părți ale nuntii tale. În această parte a evenimentului, te bucuri cel mai mult de compania celor dragi. Fie că doriști o petrecere înainte de marea cină, sau poate un mic dejun tip bufet la răsărit de soare, după ceremonie, avem cea mai largă selecție de concepte, locații și servicii.

Tortul de nuntă

O petrecere de nuntă nu este completă fără ca mirii să taie o felie de tort pentru a se servi reciproc – este o modalitate de a sărbători dulceața iubirii și a vieții. Avem o gamă largă de cofetari specializați în torturi de nuntă, care au capacitatea de a crea orice este în imaginația ta. Ornamente delicate și flori de zahăr care se potrivesc cu buchetul tau sunt cele mai populare alegeri. Stilul poate fi traditional, contemporan, monocrom sau viu colorat. Ai putea chiar decide cu privire la o colecție de prăjituri mai mici, fiecare într-un design diferit, dar complementar, sau un tort „Naked”, cu fructe proaspete și flori cristalizate.

Candy Bar

Barul de bomboane / colțul cu bunătăți este ultima tendință în crearea de amintiri pentru tine și invitații tăi. Este o atracție, un decor inedit și poți opta pentru mărturii dulci pentru invitati, pentru a lua acasă cu ei. Avem sute de varietăți de bomboane, prăjituri și patiserie din care să creăm un Candy Bar bazat pe culorile sau temele nunții voastre.