Rochia de mireasa

Avem parteneriate cu unii dintre cei mai buni designeri de rochii de mirease din România. Împreună cu un stilist ne putem asigura că primești cel mai bun sfat, cu posibilitatea de a alege o rochie făcută la comandă, adaptată la dorințele și nevoile tale. De la stiluri romantice în nuanțe de roz pal, la senzaționale rochii de mireasă contemporane din mătaseș rochiile de mireasă sunt ușor de purtat, dar greu de uitat.

Planul de pre-nuntă

Noi lucrăm cu antrenori de fitness, saloane de înfrumusețare și stiliști care au scopul de a aduce mireasa în cea mai bună formă a vieții ei. Indiferent dacă obiectivul este pierderea în greutate, masa musculară, scăderea anxietății sau modelarea, vom sprijini mireasa până în ziua nunții inclusiv.

Make-up și Hair Stylist

Să arăți cel mai bine posibil în ziua ta specială este de cea mai mare importanță – la urma urmei, aceasta este una dintre cele mai așteptate zile ale vieții tale, iar tu trebuie sa fii cea mai frumoasă. Lucrăm cu o echipă de stiliși dedicați și pasionați, care vor te vor răsfăța și vor scoate în evidență tot ce este mai frumos pentru tine și pe doamnele și domnișoarele din anturajul tău.